Angrerettskjema

Angrerettskjema
Vi håper selvfølgelig at du blir fornøyd med dine nye varer, men noen ganger blir det ikke slik en hadde tenkt. Heldigvis har du 14 dagers ubetinget angrerett på dine nettkjøp! Dette betyr at du kan angre ditt kjøp uten å oppgi noen grunn (noen ganger føles det bare feil, ikke sant). Print og fyll ut skjema før du returner det og varen(e) tilbake til oss! Kanskje klarte vi ikke å oppfylle dine ønsker denne gangen, men vi håper vi får gjøre et nytt forsøk om ikke lenge! NB! Du betaler selv for retur av varer, men dersom du ønsker å bytte varen inn i noe annet dekker vi kostnaden. Just sayin!

Returneres til
Selger:
Me and More
Returadresse:
Operagata 32, 0194 Oslo
Telefon: +47 461 15 814

E-post:
meandmorenettbutikk@gmail.com

Informasjon om deg

Navn:
Adresse:

Telefon:

E-post:

Mottatt dato:

Retur dato:

Ordrenummer:

 

Jeg ønsker herved å gå fra min avtale om kjøp av følgende vare(r):

Dato:
Underskrift:

Bare litt informasjon om angrerettloven
I følge angrerettloven har du 14 dagers angrerett. Du har med andre ord som kunde rett til å angre ditt kjøp ved å gi oss beskjed innen 14 dager fra du, eller noen på dine vegne, mottok varen.

Varen må returneres til oss innen 14 dager fra den dagen du informerer oss om at du ønsker å oppheve ditt kjøp. NB! Dette gjelder ikke dersom forsegling er brutt, lapper er revet av, undertøy eller lignende. Heller ikke dersom du har valg “hent i butikk” da det betraktes som kjøp over disk på samme måte som om du kjøper direkte i butikk. Varen må returneres i samme stand som den ble tilsendt.

I følge jf. angrerettloven § 25 er du som kunde selv ansvarlig for fraktkostnader ved retur av vare. PS. Vi dekker fraktkostnaden for retur dersom du ønsker å bytte varen inn i noe annet. Dette innebærer også at varen returneres trygt (vi anbefaler at du pakker varen godt inn). Skulle det mot formodning påføres en skade på varen som vil føre til en verdireduksjon av varen kan du som kunde bli belastet for dette (jf. angrerettloven § 25).

Når vi har mottatt din retur vil beløpet du har blitt belastet bli overført tilbake til din konto. Dersom du har valgt å benytte deg av faktura, vil du bli kontaktet av vår samarbeidspartner Klarna for tilbakebetaling. I det tilfellet du har kjøpt flere varer og kun ønsker å returnere deler av ordren, trekker du fra varen du har returnert når du betaler din faktura.